Caperz



Caperz adalah mesin pencarian video. Kami telah mengindeks jutaan video dari seluruh dunia



Please Subscribe
Nama:BLITAR VIRAL (PAMER BOJO - ENY SAGITA New Scorpio Live Blitar 26 desember 2018)
Durasi:4 mnt 46 dtk
Dilihat:575,598
Dipublikasikan:30 Desember 2018
Sumber:Youtube
Description::New Scorpio Live PIPP Blitar 26 desember 2018

PAMER BOJO – ENY SAGITA
Cipt. DIDI KEMPOT

Lirik Lagu :

Koyo ngene rasane wong nandang kangen,
Rino wengi atiku rasane peteng..
Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan..

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

reff:
Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

reff:
Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…



Contact job Eny Sagita : 082230059699 085735861999




newscorpio ,enysagita ,pamerbojo, didikempot, ,blitarviral ,viralblitar, beritaviral,sagitaeny ,eny ,ratujandhutindonesia ,sagitaassololey ,sagitaassololeyicikicikeheem ,newscorpiohaehaengonolhomas ,newscorpio ,newscorpioreggaenewongpace ,viral ,trending ,inuldaratista ,inul ,dangdutkoploterbaikindonesia ,dangdutkoploterbaik ,dangdutmusikindonesia ,dangdutmusikterbaik ,puenaklek ,masokpakeko ,jandutkoplomasakini ,jandhutkoploterbaru ,jandhutkoploterpopuler ,enysagita ,enysagitalagi ,enysagitalagilagi ,enysagitamaning ,enysagitathementhul ,enysagitathementhulassololeyicikicikehem ,enysagitathementhulassololeyiciicikehemhaehaengonolomas ,enysagitaasliwongpace ,enysagitapenyanyijandhut ,enysagitapenyanyijandhutindonesia ,enysagitaratujandhutindonesia ,enysagitasenimanpace ,enysagitapenyanyiserbabisa ,bonyta ,boloneenysagita ,bonytajawatimur ,bonytajawatengah ,bonytajogja ,bonytajabar ,bonytajakarta ,bonytaindonesia ,bonytasejati ,bonytaselaludihati ,bonytasejatiakanselaludihati ,enysagitaselaluselamanya ,sagitaselalujayaluarbiasa




#blitarviral
#pamerbojo
#enysagita
#versireggaejandut
#ratujandhutindonesia
#terbaruu
#terbaik
#versijandhut
#reggae
#bonyta
#terbaru
#viral
#trending
#coverterbaik
#versiterbaik
#jandhut
#dangdut
#dangdutkoplo
#musik
#music
#jaranan
#barong
#barongan
#live
#pipp
#blitar
#pace
#nganjuk
#spesial
#specialmoment
#spektakuler
#wow
#hariini
Suka ini ?: